May 24, 2012

Kevättä rinnassa

Viime postauksesta onkin mennyt jo aikaa. Kevät on tullut kaupunkiin vai voisko virallisesti ensi viikolla sanoa jo että kesä. Ainakin Mischan kunnossa se on viikon verran näyttäytynyt voimattomuutena ja väsyneisyytenä, lämmin sää väsyttää, ei koira jaksa puuhata.

Tässä onkin käynyt mielessä turkin leikauttaminen täysin kaljuksi. Berni on rodultaan sellainen että sen turkkia ei kuulemma saa lyhennettyä vaan se täytyy joko jättää täyspitkäksi tai pistää kaljuksi. Hassultahan se näyttäisi. Mietitään sitä vielä hetki. Mutta talvi on ehdottomasti tän tyypin lempiaikaa. Sen näki viimeistään silloin kun lumet suli, raukka hakeutui viimeisiin mahdollisiin lumipenkkoihin kieriskelemään.

Mischan kyynär - ja lonkkatulokset tulivat tänään ja ne ovat: 1/2 ja B/B. Ei huono.

Koitetaan päästä kesä-syksyksi johonkin hakuryhmään. Mischa niin tykkää käyttää sen nenää ja viime vuoden puolella kun oltiin raunioissa ja hakua testaamassa, se pärjäsi tosi hyvin. Tokoilu on ollut tauolla talvesta ja näyttely vähän pidempään. Katsotaan jos jatkettaisiin tokoilua taas syksyllä. Tuntuu noita harrastuksia koiralla olevan välillä sen verran ettei koiran omistaja ehdi muuta harrastamaankaan ;)


1 comment:

  1. Haastetta pukkaa :)

    http://tassuttelija.blogspot.fi/2012/08/meilla-on-tapana-vastata-haasteisiin.html

    ReplyDelete