May 9, 2011

Mischan kuulumisia

Mischa on elänyt tavallista citykoiran elämää lopputalven. Lunten sulamista ihmeteltiin ja viimeisissäkin kovettuneissa harmaissa hangissa piti käydä pyörähtämässä... lumi on vaan niin kivaa. Lumen tilalle tulivat ihanat lätäköt, joten suru ei kestänyt kauaa =)

Synttäreitäkin ehdittiin tässä välissä juhlia. Neiti on tuossa viimeisimmässä ao. kuvassa 1v ja 1,5kk. Neitiä kehutaan kovasti kun kaduilla tulee berni-ihmisiä vastaan. Mischa on kuulemma hyvin sporttisen oloinen ja kaunis neito. Niinhän se on =)

Yksivuotisrokotuksessa hän sai myös hyvät kehut näyttävyydestään ja terveen oloisesta ruumiinrakenteesta. Mischa painaa n. 37 kg. Muutamia kiloja saattaa tulla vielä.

Toukokuun ajan olemme vielä hypoallergisella ruokavaliolla, jonka jälkeen käydään kontrollikäynnillä ja mahdollisesti allergiatestissä.

Tämän kevään toko-treenikausi on jäänyt meiltä väliin. Maaliskuussa käytiin viimeiset Rally-Toko treenit, josta Mischa kovasti tykkäsi, ja sitten alkoi neidillä juoksut. 6-7 vkoa olemme olleet pois pelistä, ja aika on ollut kieltämättä melko tylsää sekä koiralle että omistajalle. Nyt juoksut näyttäisi olevan ohi, ja tokotreenejä vielä parisen viikkoa jäljellä, kehtaako tuonne enää mennä :)

Hali-Bernikeikat ovat osuneet juuri juoksujen väliin, niissä ollaan käyty ja opiskeltu Hali-Berninä olemista. Mischa saa kehuja enenevästä rauhallisuudesta. Sählääminen on vähentynyt. Omistajan kannattaa ensi kerralla muistaa ruokkia koira juuri ennen keikkaa, viimeksi kun kävimme, huomio herpaantui palvelutalon vanhuksista erään osaston keittiön pöydällä olevien voileipien vahtaamiseen =)

Kesällä kokeillaan mennä mätsäröimään. Mischa on älyttömän ihmisrakas, mikä on loistavaa, mutta näyttelykehän tuomarin kanssa piti viimeksi päästä leikkimään, mistä ropisee pisteitä. Rauhallisuutta ja käsittelyssä on meillä vielä opittavaa (paljon), joten takaisin näyttelykehille ei ole suurta hinkua. Mistäs bernille kylmäpäisyyttä ? =))


Mischa kyläilemässä Artun luona. Kivat lenkit takana. Väsynyt ilme. Artun luitakaan ei saanut syödä. Höh. Kuva huhtikuun lopulta.

Arttu ja Mischa poseeravat. Kuvaaja Katariina Mertanen.

No comments:

Post a Comment