Jun 9, 2010

Rajasaaren koirapuistossa

Rajasaaren koirapuisto sijaitsee Taka-Töölöössä, Sibelius-puistoa vastapäätä.
Koirapuisto on hyvin iso, metsikköä, polkuja, kallioita ja mikä parasta - merenranta, jossa hauvat pääsee uiskentelemaan ja kahlailemaan.

Hubaa hubaa hubaa!! =)

Mischa hieman vastahakoisesti kokeili kahlailua Tervasaaren puistossa sekä mökillä. Täällä kun kivoja kavereita löytyi paljon ja kaikki tykkäsi juoksennella vedessä, niin hänkin meni aika syvälle, eikä ollut moksiskaan. Ihan kuin olisi vanha tekijä ;) Mischa on reipas koiru, ei aristele oikein ketään. Tutustuu uteliaasti kaikkiin ihmisiin ja koiriin. Mitä tietenkin täytyy olla vahtimassa koko ajan, sillä kaikki koirat eivät tykkää pennuista.


Mischa löysi hieman isompia kavereita =)

Ja rannalla hänen parhaita kavereitaan olivat häntä ehkä 10 kertaa isommat kaksi 90 -kiloista mastiffia. Niitä hän pyyteli leikkimään ja toinen innostuikin vähän juoksentelemaan. Mischa juoksenteli rannalla innoissaan jokaisen koiran perässä ja täytyi olla koko ajan vahtimassa ettei hän vahingossa jäänyt tallotuksi tai juokse liian kauas. Sitten kun hän löysi ikäisensä ja kokoisensa leikkikaverin, alkoi tälle rähjääminen ja takaa-ajo. Ilmeisesti kun löytyi itseään arempi tyyppi, niin tälle piti päästä pätemään ? ... hmm... No leikki loppui siihen. Me ei hyväksytä kiusaamista.

Kaiken kaikkiaan reissu oli aivan mahtava. Puistossa oli (hyvin) paljon (kivoja) koiria. Hieman ärhäntelyäkin oli, mutta me oltiin silloin kauempana. Yleisesti ottaen koirat tulivat hyvin keskenäänsä toimeen ja Mischa oli aivan tohkeissaan. Kotiin hän ei enää jaksanut kävellä, joten kannoin hänet ratikkapysäkille ja siitä kotiin. Ilta meni sitten nukkuessa ja vielä seuraavana päivänäkin hän oli vähän naatti =)


Väsähtänyt koiraotus.



Suunnitelmissa olisi käydä tänä kesänä vielä Pitkäkosken koirapuistossa ja sitten kun haukku vähän kasvaa voidaan lähtee päiväretkelle Sipoon 50 hehtaarin koirapuistoon! =)



14 viikkoa

Pictures by Krista Alava

No comments:

Post a Comment